Blogvio

Am aflat de Blogvio de la Manafu care a oferit 50 de invitații în beta. Lucky me că am prins și eu una în ciuda faptului că m-am trezit după vreo 2 zile de la postare că vreau și eu una.

În dezvoltarea Blogvio poți observa cât de repede avansează tehnologia și necesitatea adaptării la schimbări. Băieții au început să construiască modulul pe baza unei tehnologii care acum este deja învechită și care punea accent pe telefoanele mobile. Ei au fost nevoiți să o ia de la capăt acum câteva luni and anyway back to what Blogvio actually is:

Andrei Potoroc, co-fondatorul Blogvio ne dă câteva detalii:


În câteva cuvinte Blogvio este elementul interactiv care lipsește din wordpress.

Mp3 Player interesant:

bv1

Stack Gallery:

bv2

Conversation slide:

bv3

Sunt lucruri destul de interesante și chiar dacă poți zice că nu e mare lucru mă repet, sunt în stadiul de beta, dar these guys grow fast! În opinia mea este fix ceea ce lipsea wordpress-ului. Mai mult dinamism!

Advertisements

One thought on “Blogvio

  1. Adrian, multumim mult de review!

    Cred ca este important de mentionat un aspect, faptul ca widgeturile in sine nu reprezinta inima proiectului, ci doar ceea ce construim peste API-ul Blogvio. Stim ca este ceea ce folosesc utilizatorii, si motivul pentru care vin pe Blogvio, dar vorbesc strict din punct de vedere tehnic. 😛

    Cu alte cuvinte Editorul atasat fiecarui widget este ce ne-a mancat luni de munca, pentru ca este adaptabil pentru absolut orice tip de widget vom construi, si core-ul websiteului + interfata sa alte cateva luni.

    A construi widgeturile este partea simpla din proiect, unde investim mai multa creativitate si energie in concept, si aici speram sa lucram mult cu utilizatorii nostri.

    Pe partea de produs insa, munca dificila a fost in ceea ce e in spatele acestor widgeturi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s